Tvoj nalog

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Registruj se

Najčešća pitanja

Da li su parfemi original?

Da. Parfemi su original. Mi smo registrovana firma za prodaju parfema i radimo samo sa zvaničnim distributerima i uvoznicima za Srbiju. 

Da li je dostava besplatna?

Jeste. Dostava se vrši kurirskom službom Post Express. Ako je u pitanju uži deo Beograda, isporuku vrše naši komercijalisti.

Koje je vreme isporuke?

Ako se parfem poruči svakim radnim danom do 14h, na isporuci je od sutradan, sem kada je u pitanju baš manje mesto, za njih imaju tačno određeni dani kada se vrši isporuka.

Koja je razlika između tester i komercijalnog pakovanja?

Razlika između tester i komercijalnog pakovanja je u kutiji. Tester pakovanja uglavno dolaze u običnim belim kutijama bez celofana. Razlike u bočici i mirisu nema, apsolutno su isti. Nisu ni jači ni slabiji. Neki testeri dolaze bez čepa.

Koji su načini poručivanja?

Parfem se može poručiti preko sajta u par jednostavnih koraka. Takođe, moguće je poručiti i na mail prodaja@originalniparfemi.rs. Moguća su poručivanja i putem naše Facebook i Instagram stranice, sms, Viber, Whats app na broj +381 60 1800 860. Porudžbine pozivom nisu moguće, jer ne smemo uzimati lične podatke telefonskim razgovorom.