Tvoj nalog

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Registruj se

Najčešća pitanja

Da li su parfemi original?

Da. Parfemi su original. Mi smo registrovana firma za prodaju parfema i radimo samo sa zvaničnim distributerima i uvoznicima za Srbiju. 

Da li je dostava besplatna?

Jeste. Dostava se vrši kurirskom službom Post Express. Ako je u pitanju uži deo Beograda, isporuku vrše naši komercijalisti.

Koje je vreme isporuke?

Ako se parfem poruči svakim radnim danom do 14h, na isporuci je od sutradan, sem kada je u pitanju baš manje mesto, za njih imaju tačno određeni dani kada se vrši isporuka.

Koja je razlika između tester i komercijalnog pakovanja?

Razlika između tester i komercijalnog pakovanja je u kutiji. Tester pakovanja uglavno dolaze u običnim belim kutijama bez celofana. Razlike u bočici i mirisu nema, apsolutno su isti. Nisu ni jači ni slabiji. Neki testeri dolaze bez čepa.

Koji su načini poručivanja?

Parfem se može poručiti preko sajta u par jednostavnih koraka. Željeni proizvod stavite u korpu, odete na korpu u gornjem desnom uglu, popunite podatke, odaberete način plaćanja i kliknete na poruči proizvode. Porudžbine pozivom nisu moguće, jer ne smemo uzimati lične podatke telefonskim razgovorom.

Da li je moguće lično preuzimanje?

Da. Parfemi se mogu lično preuzeti na adresi naše kancelarije u Španskih boraca 22. Parfem je potrebno poručiti na sajtu i pri porudžbini u napomeni napisati da želite lično preuzimanje. Zavisno od vremena kada se poruči mi Vam javljamo kada je moguće da preuzmete parfem. Ako se parfem poruči do 13h svakog radnog dana, preuzimanje je moguće isti dan od 15-17h, a potom svakog narednog radnog dana od 09-17h.