Tvoj nalog

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Registruj se

Zašto kupovati kod nas

Zašto kupovati kod nas? Odgovor je jednostavan. Originalni parfemi doo je registrovana firma za prodaju parfema putem interneta i radimo samo sa zvaničnim uvoznicima i distrbuterima parfema u Srbiji. Pri svakoj porudžbini dobijate račun odmah na mail i svaki parfem ima svoju deklaraciju.
Naručite omiljene parfeme svakim radnim danom do 14h i parfem dobijate na željenu adresu odmah sutradan uz besplatnu dostavu.

 

Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet. Iz tog razloga mi koristimo usluge kurirske službe POST EXPRESS, što znači da ne morate sedeti kući ceo dan i čekati kurire, već svoj paket možete preuzeti u Vašoj najbližoj pošti kada Vama odgovara.
Za uži deo Beograda, isporuke vrše naši komercijalisti, a moguće je i lično preuzimanje na adresi naše kancelarije uz predhodno poručivanje proizvoda.

 

Porudžbinu možete lako izvršiti na sajtu. Ako Vam to ne odgovara ili imate poteškoća, tu su naši operateri da Vam pomognu. U svakom momentu nas možete kontaktirati pozivom, porukom (sms, viber, whats app, facebook, instagram) ili mailom i u najkraćem mogućem roku ćete dobiti pomoć.